Onze dienstverlening is persoonlijk, scherp geprijsd en zeer uitgebreid. Wil jij weten wat wij voor je doen? Lees meer
+ 18 meer
+ 17 meer

Almere Francis Beaufortlaan 66 A

240.000

Algemene informatie

  • Vraagprijs 240.000
  • Bestemming bouwgrond
  • Huidig gebruik bouwgrond
  • Bouwrijp ja
  • Overzicht
  • Media

Omschrijving

De mooiste kavel van Almere Oosterwold is te koop. Het voorlopige adres van deze zeer vrij gelegen en zongerichte kavel is Francis Beaufortlaan 66a.

De ligging is uniek. Aan de voorzijde vrij uitzicht over een groot archeologie gebied en aan de achterzijde blijvend vrij uitzicht over de 18 meter brede Kievitstocht en een bosrand met bomen en poeltjes. De Kievietstocht is een broedplaats voor vissen, vogels en zelfs een beverfamilie.

Oosterwold is een zeer groene, ruime wijk met grote kavels, stadslandbouw en hoge mate van zelfvoorziening. De kavelweg is in beheer van de bewoners middels een kavelwegvereniging, de maandelijkse bijdrage bedraagt €25,- . Er is een mooie asfaltweg aangelegd, de inkoopkosten van deze weg zijn al voldaan.

De regels van Oosterwold zijn ook van toepassing op deze kavel. Op de website Maakoosterwold.nl is hier alles over te vinden.

Naast al het groen en ruimte is het 5 minuten lopen naar de Lidl en de biologische snackbar. Winkelcentrum Oosterwold met o.a. Albert Heijn, Kruidvat en Aldi is op fietsafstand.

De splitsing en revisietekening van de kavel zijn al goedgekeurd door de gemeente Almere, de koper kan direct beginnen met de procedures om de omgevingsvergunning aan te vragen.

Als u alleen de grond koopt, bent u vrij om uw eigen woning te realiseren binnen de door de gemeente en Team Oosterwold opgestelde regelgeving.

De bewoners van 66 en 78 hebben goede ervaringen met Lithouse (www.lithouse.eu). Een ontwerp van deze bouwer voor de kavel komt zonder fundering en installatie op €180.000,-. Zie animatiefoto’s. Plattegrond ter inzage bij de kavelverkoper. De woningkeuze en bouwer zijn natuurlijk geheel vrij.

De kavel heeft, inclusief de oppervlakte van de weg, een oppervlakte van 600 m2.

Mede door uitruil van roodkavel met de naastgelegen kavel is er de mogelijkheid om een woning te plaatsen van 80 m2 BVO. Afhankelijk van de plaatsing van de woning op het roodkavel kan hier maximaal nog 40 m2 vergunningsvrij aan worden toegevoegd. Totale bebouwing wordt dan 120m2. Bebouwing mag alleen op het roodkavel, een aaneengesloten stuk van160m2 (zie functietabel en plattegrond).
In de nabije toekomst kan de brede groenstrook tussen de kavel en de Kievietstocht door de bewoners worden aangekocht.

De kavel staat te koop met een “Bieden vanaf-prijs” van € 240.000,-- K.K.
Houd hierbij rekening met 10,4% k.k.

Nu nog zijn de meeste woningen van Oosterwold aangesloten op een helofytenfilter. De gemeente is momenteel bezig met de aanleg van riolering, het kan zijn dat er een tijdelijke voorziening moet worden getroffen.

De aanbieding vindt plaats onder voorbehoud van gunning door de verkopers, waarbij naast de te bouwen woning ook het persoonlijk contact met de koper een rol zal spelen. De kopers en verkopers zullen immers naaste buren worden. De verkopers hebben de voorkeur voor natuurliefhebbers die de uitgangspunten van Oosterwold waarderen.
Lees de volledige omschrijving

Bij Zelfverkopen.nl betaal je geen courtage achteraf, maar eenmalig een vaste lage prijs van € 1.098,-

Hiervoor ontvang je een zeer uitgebreid pakket aan diensten en een gratis professionele fotoreportage van jouw huis!