Onze dienstverlening is persoonlijk, scherp geprijsd en zeer uitgebreid. Wil jij weten wat wij voor je doen? Lees meer

Bereken mijn besparing

Wij rekenen een vaste prijs voor onze dienstverlening. Omdat je zelf de bezichtigingen doet, bespaar je veel geld en kunnen we onze dienstverlening aanbieden voor slechts € 1.098,-. Lees hieronder wat jij kunt besparen.

Geschatte woningwaarde

Geschatte woningwaarde

Bereken je besparing

Kosten traditionele makelaar

Vaste prijs Zelfverkopen.nl

Jij bespaart:

Bij Zelfverkopen.nl betaal je geen courtage achteraf, maar eenmalig een vaste lage prijs van € 1.098,-

Hiervoor ontvang je een zeer uitgebreid pakket aan diensten, wordt je begeleid door een NVM-makelaar en ontvang je een gratis fotoreportage van jouw huis!

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen
  • Hoe zit het met de gratis fotoreportage van mijn huis?

    Ons doel is: het beste verkoopresultaat voor jouw huis! En daar hoort een professionele fotoreportage bij. En daarom ontvang je die standaard van ons zodra jij jouw woning bij ons in de verkoop plaatst. En dat kost je niets extra. Zodra je je hebt aangemeld wordt er een afspraak gemaakt met de fotograaf. Uiteraard op een moment dat jij er klaar voor bent.

  • Kan ik in termijnen betalen?

    Ja, dat kan. Het vaste bedrag kan in twee of in drie termijnen worden voldaan. Neem hiervoor contact met ons op, dan maken we het in orde.

  • Wat is het verschil met traditionele makelaar?

    Het belangrijkste verschil tussen ons en een traditionele makelaar is dat je bij ons zelf de bezichtigingen begeleidt. Dat heeft twee voordelen. Allereerst bespaar je enorm op de makelaarskosten, zeker duizenden euro's! Ten tweede kun jij veel meer en met meer enthousiasme vertellen over jouw woning en de buurt dan welke makelaar ook. En dat komt de verkoopopbrengst ten goede. En dat onze dienstverlening online is, betekent niet dat we op afstand zijn. In tegendeel. We staan altijd voor je klaar en helpen je met alle vragen die je hebt.

Bekijk alle vragen