Onze dienstverlening is persoonlijk, scherp geprijsd en zeer uitgebreid. Wil jij weten wat wij voor je doen? Lees meer

Wat kost het?

€ 1.098,-
 • Je huis goed en snel verkocht
 • Vakkundig en uitgebreide dienstverlening
 • Gratis professionele fotoreportage en plattegronden
 • Alles inclusief, geen verborgen kosten
Plan informatiegesprek
Start verkoop

Wat je van ons krijgt

Publicatie Funda

Zodra alle punten op de ‘i’ staan, plaatsen we jouw woning op Funda, Huislijn.nl, Jaap en uiteraard op onze eigen site.

Professionele fotoreportage

Een woningfotograaf brengt jouw woning volledig in beeld met een professionele fotoreportage. Zo wordt jouw woning uitstekend op Funda gepresenteerd. 

Gratis plattegronden

Jouw woning wordt zorgvuldig ingemeten. Met die gegevens maken we digitale plattegronden (2- en 3 dimensionaal) die we bij jouw woning op Funda plaatsen. Zo springt jouw advertentie er nog beter uit!

Te koop bord en poster

Per post ontvang je van ons het te koop bord en een raamposter. Deze kun je ophangen, om ook de buurt te laten weten dat je huis te koop staat.

Promotie social media

Naast de relevante woningsites, promoten we jouw woning op social media via onze Facebook pagina, Twitter en op ons YouTube-kanaal.

Advies verkoopstrategie

Een makelaar bepreekt de verkoopstrategie met je. Tijdens dit gesprek wordt de achtergrond en het doel van de verkoop besproken. Samen met het opnamerapport wordt er naar de advertentie gekeken en wordt de vraagprijs besproken. Alle vragen, twijfels en ideeën kunnen tijdens dit gesprek aan de orde komen. De makelaar adviseert, jij bepaalt.

Woningopname

Er komt een NVM taxateur langs om jouw woning op te nemen. De woning wordt ingemeten volgens de NVM meetinstructie en hij bekijkt de woning en de staat ervan. Zijn bevindingen legt hij vast in een opnamerapport dat jij ontvangt.

Landelijke NVM database

Wij melden jouw woning aan in de Landelijke NVM Database. Zo zijn alle NVM makelaars van Nederland direct op de hoogte dat jouw huis te koop is.

Indicatie marktwaarde

In het opname rapport wordt ook een waarde indicatie van de woning gegeven. Deze is o.m. gebaseerd op de bevindingen van de taxateur tijdens de woningopname (afmetingen, staat, type woning e.d.) en op onderzoek in de NVM database naar vergelijkbare woningen in de omgeving.

Eenvoudig systeem

Je woninggegevens voer je in jouw eigen MijnNVM-omgeving. Dit is een eenvoudige systeem dat je stap voor stap door alle gegevens heen leidt en wat de basis is voor jouw advertentie op Funda. 

Opvragen kadastrale stukken

Wij vragen alle benodigde kadastrale stukken voor je op. Uiteraard de kadastrale gegevens, maar ook de akte van levering, de splitsingsakte in geval van een appartement en indien nodig de akte van verdeling of de akte van erfrecht.

Juridische aspecten

De verkoop van een huis is een grote financiële transactie. Het is niet voor niets dat de verkoop altijd via een notaris verloopt. Wij zorgen ervoor dat jouw dossier juridisch correct en compleet is voor de verkoop (kadastrale aktes, koopakte, persoonsgegevens, de vragenlijst, etc.).

Onderhandelingen

Zodra er een bod wordt uitgebracht neemt jouw makelaar contact met je op. Jullie bespreken samen het bod, de voorbehouden en jouw wensen. Op basis daarvan bepalen jullie de strategie en de vervolgstap. De makelaar adviseert, jij bepaalt.

Koopakte

Zodra er een overeenkomst is, leggen we dit vast in een NVM-koopakte. Alle afspraken, voorbehouden en gegevens worden zorgvuldig vastgelegd en gecontroleerd.

Vakkundige helpdesk

Ons proces wijst zichzelf en regelmatig zijn er contactmomenten. Maar je huis verkopen is niet niks, dat snappen wij maar al te goed. Dus als je tussentijds vragen, twijfels of briljante ideeën hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor je klaar!

Het leuke deel doe je zelf

Aanbiedingstekst schrijven

Jij kent jouw huis als geen ander. In jouw eigen online omgeving vul je de gegevens van jouw woning in en schrijf je de aanbiedingstekst. Ook de foto’s, die wij voor je maakten, zet je in deze omgeving. Met de aanbiedingstekst maak je geïnteresseerden enthousiast en leidt je ze rond. Wij hebben tips voor het schrijven van de aanbiedingstekst voor je op een rijtje gezet.

Begeleiden bezichtigingen

Dit kun jij als geen ander! Als expert kan er niemand meer en meer bevlogen over jouw huis en woonomgeving vertellen dan jij. Bovendien kun je geïnteresseerden rondleiden op een tijdstip dat het jou en de potentiële koper beter uit komt, zoals ’s avonds of in het weekend. Tips voor het begeleiden van bezichtigingen hebben we ook voor je op een rijtje gezet.

Hoe kan het zo voordelig?

Hoe kan het zo goedkoop? En dan ook nog een gratis fotoreportage en plattegronden? Zijn er opstartkosten? Waar zit het addertje? Deze vragen krijgen we dagelijks. Het antwoord is eenvoudig. Er is geen addertje en er zijn geen verborgen kosten! 

Doordat jij zelf de bezichtigingen begeleidt, besparen we veel tijd. Daardoor kunnen we onze uitgebreide dienstverlening aanbieden voor slechts € 1.098,-. Geen extra kosten, wel zo transparant!

Start verkoop

Bereken wat je met
onze hulp kunt besparen

Geschatte woningwaarde

Bereken je besparing

tour impression

Het voordeel van zelf
bezichtigingen begeleiden

Met het zelf begeleiden van de bezichtigingen bespaar je niet alleen op de makelaarskosten, het heeft een nog belangrijker voordeel. In de eerste plaats ken jij jouw huis en jouw woonomgeving het beste. Dus wie kan daar meer over vertellen dan jij? Maar vooral de liefde en bevlogenheid die jij voor jouw huis voelt en waarmee je de bezichtigingen begeleidt, daar kan geen makelaar aan tippen. En die liefde en bevlogenheid slaat niet zelden over naar de kijkers, wat regelmatig leidt tot prachtige verkoopresultaten. Dat doet geen makelaar jou na!

 • Hoe begeleid ik een bezichtiging?

  Een bezichtiging begeleiden is niet moeilijk. Zorg er wel voor dat je huis opgeruimd, netjes en schoon is en dat er voldoende licht is in alle ruimtes. Zorg ervoor dat geïnteresseerden zich thuis en op hun gemak voelen. Geef ze alle tijd en laat ze alle (kritische) vragen stellen die ze hebben. Als je eens een vraag niet kunt beantwoorden is dat helemaal niet erg. Geef aan dat je het zult uitzoeken en dat je er op terug komt. Wij helpen je in dat geval met het juiste antwoord. Vertel (enthousiast) over jouw huis en buurt en laat mensen de sterke punten zien. Soms vinden geïnteresseerden het fijn om even alleen door het huis te lopen, zodat ze vrijer met elkaar kunnen overleggen. Geef ze die gelegenheid.

  Anderen lazen ook: Zelf bezichtigingen begeleiden.

  Lees meer over bezichtigen
 • Welke vragen kan ik tijdens een bezichtiging verwachten?

  De vragen die tijdens een bezichtiging worden gesteld zijn heel verschillend. Het kan gaan over het onderhoud, de buren, lichtinval, openbaar vervoer, waarom je wilt verhuizen of waar de meterkast zit. Als je een keer een antwoord niet weet? Geen probleem. Als het kan, vraag je het na en kom er later op terug. Wees open, eerlijk, houdt geen relevante zaken achter en wees vooral enthousiast!

  Ook interessant: Hoe lang duurt een bezichtiging?

 • Hoeveel bespaar ik ten opzichte van een traditionele makelaar?

  Ten opzichte van een traditionele makelaar bespaar je duizenden euro's. Want daar betaal je courtage, een percentage van de verkoopprijs. En dat loopt al snel in de duizenden euro’s. Maar doordat we ons proces slim hebben ingericht en jij zelf de bezichtigingen begeleidt, besparen we veel tijd. En daardoor kunnen we onze dienstverlening aanbieden voor vast een bedrag van slechts € 1.098,-. Daar komen geen kosten meer bij, maar wel een gratis professionele fotoreportage!

 • Kan ik het wel zelf?

  Natuurlijk kun je dat! We snappen als geen ander hoe spannend het is. En daarom staan we je altijd bij. Jij begeleidt de bezichtigingen en voert je woning in. De rest regelen wij voor je. Want wie kan er nou meer over jouw huis vertellen dan jijzelf? Dat doet geen makelaar je na! In dit artikel gaan we uitgebreid in over de keuze om zelf jouw huis te verkopen en wat onze filosofie daarbij is. 

  Anderen lazen ook: Welke gegevens heb ik allemaal nodig om mijn huis te verkopen? en Het voordeel van zelf bezichtigingen begeleiden.

 • Kan ik meedoen met de NVM Open Huizen Dag?

  Ja dat kan. Al onze klanten kunnen gratis deelnemen aan de NVM Open Huizen Dag. We informeren je hier tjdig over. Op Funda wordt dit dan bij de advertentie vermeld. Daarnaast kun je ook altijd zelf een Open Huis organiseren.

  Tips NVM Open Huizen Dag