Onze dienstverlening is persoonlijk, scherp geprijsd en zeer uitgebreid. Wil jij weten wat wij voor je doen? Lees meer

Contact

Wil je meer weten of heb je vragen?
Bij veelgestelde vragen vind je al heel veel antwoorden.
Kom je er niet uit? Bel of mail ons, we helpen je graag verder!

088 235 0100

(ma t/m vrij 9.00 – 17.30 uur)

contact person

Marlene

contact person

Benno

contact person

Marijke

contact person

Coen

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen
 • Kan ik mijn huis verkopen i.v.m. het Coronavirus?

  Ja, dat kan. Wij zijn geopend en onze dienstverlening gaat gewoon door. Ook de woningopnames en de fotografie. De voorbereiding van de verkoop kan dus gewoon van start. U kunt een informatiegesprek aanvragen via Informatiegesprek Inplannen of u kunt zich direct aanmelden via Start Verkoop

 • Kan ik veilig bezichtigingen begeleiden i.v.m. het Coronavirus?

  Bezichtigingen kunnen gewoon doorgaan. Tenzij je klachten hebt of tot een kwetsbare groep behoort natuurlijk. Houd bij bezichtigingen altijd de richtlijnen van het RIVM in acht. Aanvullend hebben we een lijst met tips opgesteld om veilig bezichtigingen te begeleiden.

 • Ik wil mijn huis verkopen. Komt de makelaar i.v.m. het Coronavirus bij mij thuis voor de woningopname?

  Om te adviseren over de vraagprijs en de verkoopstrategie is een woningopname noodzakelijk. Ook moet een woning worden ingemeten volgens de NVM-norm.

  Het spreekt vanzelf dat alle woningopnames gebeuren volgens de RIVM richtlijnen en dat onze makelaars de voorzorgsmaatregelen in acht nemen.

  Uw woning kan dus gewoon in de verkoop worden genomen. U kunt hiervoor een informatiegesprek aanvragen of u kunt uw woning direct aanmelden.

 • Komt er i.v.m. het Coronavirus nog een fotograaf bij mij thuis?

  Ja. Onze fotografen werken gewoon door. Uiteraard nemen zij de voorzorgsmaatregelen van het RIVM in acht.

  Wij adviseren om tijdens de fotoreportage met zo min mogelijk mensen in huis aanwezig te zijn.

  Ook vragen wij de fotografie extra goed voor te bereiden (ruim goed op en volg de instructies van de fotograaf). Lees ook onze tips! De fotograaf is zo sneller klaar en korter bij u binnen.

 • Is Zelfverkopen.nl bereikbaar i.v.m. het Coronavirus?

  Jazeker! Hoewel we voornamelijk vanuit huis werken zijn we gewoon geopend. Of je nu je huis in de verkoop wilt zetten, een bezichtiging aan wil vragen of dat er onderhandelingen gevoerd moeten worden, je kunt ons gewoon bellen of mailen. Onze werkzaamheden gaan door zoals altijd!

 • Kan ik tijdens de Corona-crisis een Open Huis organiseren?

  Nee. Er moeten nu niet veel mensen in een kleine ruimte bij elkaar zijn. Wij volgen hierin het RIVM en het advies van de NVM.

  Indivuele bezichtigingen kunnen wel doorgaan. Neem daarbij de voorzorgsmaatregelen van het RIVM in acht en ook onze tips over het veilig begeleiden van bezichtigingen. Plan bezichtigingen ruim in en reserveer tijd tussen de bezoekers, zodat er geen overlap ontstaat. Vraag mensen om met maximaal twee personen naar de bezichtiging te komen en zorg er voor dat zo min mogelijk mensen thuis zijn. 

 • Gaat de NVM Open Huizen Dag van 28 maart door?

  Nee. De Open Huizen Dag is in verband met het Coronavirus afgelast. Tijdens de Open Huizen Dag zijn er teveel mensen in een kleine ruimte bijeen en dat brengt onnodige risico's met zich mee. De eerstvolgende Open Huizen Dag is gepland op zaterdag 3 oktober.  

 • Kan ik een bezichtiging aanvragen i.v.m. het Coronavirus?

  Ja, dat kan zeker. Bezichtigingen kunnen worden begeleid zolang de adviezen van het RIVM worden opgevolgd. Neem ook onze tips voor het veilig bezichtigen van een woning in acht!

  Maak geen afspraak als je klachten hebt (hoesten, keelpijn, verkouden, koorts). En kom met maximaal twee mensen naar de bezichtiging toe.

  Het kan zijn dat een verkoper bezichtigingsaanvragen liever uitstelt (omdat hij tot een kwetsbare groep behoort, zelf klachten heeft of gewoon omdat hij geen enkel risico wil lopen). Wij vragen daarvoor begrip. We zitten in een uitzonderlijke tijd, maar samen komen we er zeker uit!

Bekijk alle vragen

Contactgegevens

Zelfverkopen.nl B.V.

Baron G.A. Tindalstraat 144-146
1019 TX Amsterdam

Postbus 2030
1000 CA Amsterdam

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
9.00 uur – 17.30 uur

Algemene informatie

088 235 0100
info@zelfverkopen.nl

Bezichtigingsafspraken

088 235 0111
bezichtiging@zelfverkopen.nl

Overige gegevens

KvK34351575
BTW821061343B01

Contactformulier

  Naam

  Verzenden