Onze dienstverlening is persoonlijk, scherp geprijsd en zeer uitgebreid. Wil jij weten wat wij voor je doen? Lees meer

Over ons

  • Persoonlijk en betrokken contact
  • Focus op de beste verkoop van jouw huis
  • Hulpvaardig en toegankelijk
  • Uitstekende kennis makelaardij, woningmarkt en wetgeving
  • Snel antwoord op al je vragen
Plan informatiegesprek

Waarom wij?

Zelfverkopen.nl mag dan een 'internet-makelaar' zijn, maar op afstand zijn we zeker niet. Sterker nog, ons team is hecht en betrokken. Want je huis verkopen is niet niks. Je huis is jouw grootste bezit. Jouw unieke thuis, niet zomaar een berg stenen. Vol herinneringen. Dat snappen wij. En daarom staat ons hele team je graag met raad en daad terzijde. Telefonisch of per mail, wat jou het beste schikt. In ons achtjarig bestaan hebben we duizenden huizen verkocht. Geen situatie is ons nog vreemd. Die kennis en ervaring stellen we graag ter beschikking aan jou. Want ons streven is, om samen jouw huis zo goed mogelijk te verkopen. Want daar zit voor jou de échte winst.

why-us-image

Wat onze klanten zeggen

Ik heb de verschillende online makelaars vergeleken. Gekozen voor zelfverkopen.nl gezien de reviews, de gebruiksvriendelijkheid en uitstraling (persoonlijk, ondanks internet makelaardij). Gelukkig zijn de verwachtingen meer dan waargemaakt!

Iris

De werkwijze van Zelfverkopen is gemakkelijk en scheelt enorm in de kosten. Uiteindelijk geeft het je zelf voldoening wanneer de verkoop geslaagd is.

Michel

Zelf je eigen huis verkopen. Prettig in contact en goed bereikbaar. Snelle service!

Sarah

Benno Kolt Directeur / Register Makelaar Taxateur

Marlene Kroet Algemeen directeur

Marijke Blok Operationeel manager

Coen Arends Assistent Register Makelaar Taxateur

Ons team

Zelfverkopen.nl bestaat uit een hecht team professionele en enthousiaste mensen. Een aantal eigenschappen hebben we gemeen. We zijn hulpvaardig, betrokken en toegankelijk. Natuurlijk voor de klant, maar zeker ook voor elkaar. Professionaliteit staat hoog in ons vaandel. Zowel voor wat betreft inhoudelijke kennis, als ook voor onze diensverlenende instelling. We werken hard, schakelen snel en dat is alleen leuk als dat leidt tot blije klanten. Wij zijn blij als jij dat bent, en daar doen we kneiterhard ons best voor.

Met een sterk team
naar een succesvolle verkoop

Met een sterk team
naar een succesvolle verkoop

Wat ons bezig houdt

Bekijk ons blog