Onze dienstverlening is persoonlijk, scherp geprijsd en zeer uitgebreid. Wil jij weten wat wij voor je doen? Lees meer

Eigen huis verkopen

Je wilt zelf je eigen huis verkopen. Maar hoe pak je dat aan? Wat is een reële vraagprijs? Aan welke regels moet je je houden? Hoe krijg je jouw huis op Funda? Wie maakt de koopakte? En wie helpt je als het ingewikkeld wordt?

Jouw huis op Funda

Om te beginnen is het belangrijk dat jouw huis op Funda komt. Van alle woningzoekers kijkt 98% op Funda. Die wil je natuurlijk niet missen. 

Doordat Funda eigendom is van de NVM, kunnen alleen NVM makelaars hun aanbod voordelig op Funda plaatsen. 

Voor particulieren is het helaas niet mogelijk om hun huis zonder makelaar op Funda te plaatsen.

Doe-het-zelf formule

Bij Zelfverkopen.nl werken we met een zogenaamde doe-het-zelf-formule. Dat betekent dat je een gedeelte van de werkzaamheden zelf doet. En de ingewikkelde zaken regelen wij voor je. Doordat we de taken verdelen, bespaar je duizenden euro's op de courtage.

Maar naast het feit dat je een zeer lage courtage betaald, is uit onderzoek van de economen Gautier, Siegmann en Van Vuuren gebleken dat zelfverkopers hun huis 21 dagen sneller én tegen een 2,7% hogere prijs verkopen! 

Hoe werkt het?

Feitelijk helpen we je bij álles. We staan je met raad en daad bij en je kunt altijd op ons terugvallen. Het enige wat jij zelf doet zijn de bezichtigingen en je schrijft de verkooptekst. Want wie kan er nou meer over jouw huis vertellen dan jij zelf?

Wij meten jouw woning in, adviseren over de vraagprijs en de verkoopstrategie, voeren de onderhandelingen voor je, maken de koopakte op etc.etc. Uiteraard allemaal in overleg met jou. Wij adviseren, jij bepaalt. Zo benut je onze ervaringen en kennis op een manier die jou het beste uit komt.

Een professionele woningfotograaf maakt de foto's. Daar betaal je niets extra voor. Want wij weten hoe belangrijk goede foto's zijn. Zo zorgen we er voor dat jouw huis uitstekend op Funda gepresenteerd wordt.

Bezichtigingsaanvragen komen bij ons binnen en sturen we naar je door, zodat je zelf een afspraak kan maken. Jouw gegevens geven we nooit aan derden. Wel zo'n veilig gevoel!

En we doen nog veel meer. We helpen je met de Kadastrale stukken, je kunt deelnemen aan de landelijke Open Huizen Dagen van de NVM, etc.etc. Ons team is betrokken en zit dagelijks klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Want zij hebben maar één doel: jouw huis tegen de beste prijs verkopen!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw huis? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan! 

Bereken wat je met
onze hulp kunt besparen

Geschatte woningwaarde

Bereken je besparing

Bij Zelfverkopen.nl betaal je geen courtage achteraf, maar eenmalig een vaste lage prijs van € 1.098,-

Hiervoor ontvang je een zeer uitgebreid pakket aan diensten en een professionele fotoreportage van jouw huis!