Onze dienstverlening is persoonlijk, scherp geprijsd en zeer uitgebreid. Wil jij weten wat wij voor je doen? Lees meer

Goedkoopste makelaar

Lage makelaarskosten. Dat wil iedereen. Maar je wilt wel een makelaar met kennis van zaken. Want het uiteindelijke verkoopresultaat moet maximaal zijn. En op nare verrassingen zit je zeker niet te wachten.

De goedkoopste 

Eerlijk is eerlijk. Er zijn online makelaars die hun dienstverlening al voor een paar honderd euro aanbieden. Het kan een keuze zijn. Maar let op! Want er zijn addertjes. En daar wordt lang niet altijd even transparant over gedaan. En dan kan goedkoop, duurkoop worden.

Bijvoorbeeld:

  • Komt je huis op Funda? Alleen NVM makelaars kunnen hun aanbod goed op Funda plaatsen. 
  • Wat zit er in het pakket? Wordt er een koopakte opgemaakt bij verkoop? Worden er foto's gemaakt of moet je dan bijbetalen? Is er een professionele helpdesk met kennis van zaken? Veel goedkope concepten hebben een uitgeklede dienstverlening en verkopen gebakken lucht. Niks mis mee, maar wel fijn als je het van te voren weet.
  • Hoe bereikbaar zijn ze? Sommigen claimen zelfs 24/7. Maar vaak als je belt (ook overdag of door de week) krijg je een telefoonservice en kun je een boodschap achterlaten.
  • Komt er een makelaar bij je thuis om jouw woning op te nemen en in te meten volgens de wettelijke meetinstructie? Het lijkt onbelangrijk. Maar weet je dat jij aansprakelijk bent als je jouw huis verkoopt voor meer m2's dan het werkelijk is? Dat kan tot boetes van vele duizenden euro's leiden.

En zo zijn er meer addertjes waardoor makelaars hun dienstverlening zo goedkoop mogelijk kunnen aanbieden.

Goedkoop en goed

Bij Zelfverkopen.nl is ons doel om jouw huis tegen de beste prijs te verkopen en de kosten zo laag mogelijk te houden. Goedkoop en goed dus!

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd wat er nodig is om het verkoopresultaat te optimaliseren. Zo maken wij standaard een professionele fotoreportage van ieder huis dat bij ons in de verkoop gaat. Want op Funda is de eerste klap een daalder waard.

Ieder huis wordt ingemeten volgens de wettelijke norm en opgenomen door een NVM makelaar. Wij geven advies over de vraagrpijs, en bespreken de verkoopstrategie. We zorgen er voor dat alles juridisch klopt. Zodat jij niet voor nare verrassingen komt te staan of alsnog een rekening gepresenteerd krijgt. 

Ons betrokken team heeft maar 1 doel: jouw huis tegen de beste prijs verkopen! Onderhandelen is hun dagelijkse bezigheid, dus de expertise op dat vlak ligt hoog. 

Maar we doen nog veel meer

Voor slechts €1.098,- ontvang je een zeer uitgebreid pakket aan diensten, zodat jij het beste verkoopresultaat boekt. Zonder beren op de weg!

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Bel ons of vraag een informatiegesprek aan. Geheel vrijblijvend uiteraard!

Bereken wat je met
onze hulp kunt besparen

Geschatte woningwaarde

Bereken je besparing

Bij Zelfverkopen.nl betaal je geen courtage achteraf, maar eenmalig een vaste lage prijs van € 1.098,-

Hiervoor ontvang je een zeer uitgebreid pakket aan diensten en een professionele fotoreportage van jouw huis!