Onze dienstverlening is persoonlijk, scherp geprijsd en zeer uitgebreid. Wil jij weten wat wij voor je doen? Lees meer

Gratis foto's van jouw huis door een uitstekende woningfotograaf

Het is een feit dat je meer kijkers krijgt als jouw huis goed in beeld wordt gebracht. Daarom krijgt iedereen die zijn huis bij ons verkoopt een professionele fotoreportage. Gratis. Want ons streven is om jouw huis zo goed en zo snel mogelijk te verkopen. Goede foto's horen daar nu eenmaal bij. Tenminste, dat vinden wij!

Altijd een gratis fotoreportage

Bij Zelfverkopen.nl hebben we er bewust voor gekozen om professionele woningfotografie standaard onderdeel te laten zijn van onze dienstverlening. Hierin onderscheiden we ons van zowel de traditionele makelaardij als van andere internetmakelaars. Daar worden de foto's meestal extra in rekening gebracht.

Professionele foto's zorgen voor beter presterende advertenties op Funda

Professioneel gemaakte woningfoto's geven net dat beetje extra aan jouw woningadvertentie. Woningadvertenties met goede foto's presteren beter op Funda. Zij worden vaker bekeken en krijgen meer bezichtigingsaanvragen. En dat is precies waar wij energie van krijgen: jouw huis beter en sneller verkopen dan wie dan ook! 

impression image

De toegevoegde waarde van een woningfotograaf

En hoewel veel mensen best mooie foto's kunnen maken en de meeste telefoons over aardige camera's beschikken, is woningfotografie toch echt een aparte tak van sport.

Een goede woningfotograaf vertelt het verhaal van jouw huis, hij brengt de ruimtes in beeld zoals ze zijn. Dus geen overdreven groothoeklenzen die de kijker tijdens de bezichtiging alleen maar teleurstellen. Een goede woningfotograaf weet de mooiste lichtval te pakken en hij heeft oog voor bijzondere details. Hij ziet en zegt het als een ruimte leger of juist iets meer aangekleed moet zijn. En bovendien: hij beschikt over de beste apparatuur. En daar kan jouw telefoon of spiegelreflexcamera toch niet aan tippen.

Het aantal foto's

Onze fotograaf maakt een complete reportage van jouw huis, ongeacht het aantal foto's dat nodig is. Of dat er nu 15, 20 of 30 zijn. Dat doet er niet toe. Wat telt is: jouw huis goed, volledig en professioneel in beeld gebracht. Zodat jouw verkoopkansen optimaal zijn. 

Meer weten? 

Wil jij weten wat wij nog meer voor je doen? Wat de verkoopmogelijkheden zijn voor jouw huis? Of hoe jij duizenden euro's kunt besparen op jouw makelaarskosten? Bel ons of vraag een informatiegesprek aan. We helpen je graag verder!

Bereken wat je met
onze hulp kunt besparen

Geschatte woningwaarde

Bereken je besparing

Bij Zelfverkopen.nl betaal je geen courtage achteraf, maar eenmalig een vaste lage prijs van € 1.098,-

Hiervoor ontvang je een zeer uitgebreid pakket aan diensten en een professionele fotoreportage van jouw huis!