Onze dienstverlening is persoonlijk, scherp geprijsd en zeer uitgebreid. Wil jij weten wat wij voor je doen? Lees meer

Internetmakelaar

Wat is er anders aan een internetmakelaar? Moet een makelaar niet in de buurt zijn? Het lijkt zo afstandelijk? Allemaal vragen die je kunt hebben. Maar wees gerust. Het komt goed! Jij kan jouw huis zelf beter verkopen dan wie dan ook. En wij helpen je!

Wat is er anders aan een internetmakelaar? 

Weinig! De twee belangrijkste verschillen zijn eigenlijk dat je bij een internetmakelaar zelf de bezichtigingen begeleidt en dat je daardoor vele duizenden euro's bespaart op de courtage. En wie wil dat nou niet?

Het begeleiden van bezichtigingen is voor een traditionele makelaar een tijdrovende klus. En die tijd moet hij door berekenen. Door de bezichtigingen zelf te doen, bespaar je dus op die kosten. En een bijkomend voordeel is dat jij veel meer over jouw huis kan vertellen dan welke makelaar ook!

Daardoor kunnen we een hoogwaardige dienstverlening aanbieden voor een zeer laag bedrag.

Moet een makelaar niet in de buurt zijn?

Als een makelaar alle bezichtigingen begeleidt is het inderdaad handig als zijn kantoor in de buurt is. Maar doordat je bij ons de bezichtigingen zelf doet, kunnen we vrijwel alles telefonisch of digitaal afhandelen. Wel zo makkelijk en op de momenten dat het jou uitkomt.

Twee keer komt er iemand bij langs:

  1. De fotograaf, die een professionele fotoreportage maakt voor op Funda.
  2. De NVM-makelaar, die jouw woning opneemt en inmeet en daar verslag van doet in een rapport.

Dus hoewel we 'internetmakelaar' zijn, op afstand zijn we zeker niet! In no time ben je bekend met de professionals op ons kantoor. Zij doen er alles aan om jouw huis te verkopen tegen het beste resultaat.

Meer weten?

Meer weten over onze dienstverlening? Of over de mogelijkheden van jouw huis? Bel ons of vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan. We helpen je graag verder!

Bereken wat je met
onze hulp kunt besparen

Geschatte woningwaarde

Bereken je besparing

Bij Zelfverkopen.nl betaal je geen courtage achteraf, maar eenmalig een vaste lage prijs van € 1.098,-

Hiervoor ontvang je een zeer uitgebreid pakket aan diensten en een professionele fotoreportage van jouw huis!