Onze dienstverlening is persoonlijk, scherp geprijsd en zeer uitgebreid. Wil jij weten wat wij voor je doen? Lees meer

Je huis verkopen zonder makelaar

Zelf jouw huis verkopen zonder makelaar? Je kunt veel zelf, maar soms is het fijn om terug te vallen op een professional. Iemand met ervaring en vakkennis en die zaken voor je regelt die je zelf niet of minder goed voor elkaar krijgt. Het concept van Zelfverkopen.nl is om die reden niet meer weg te denken. Moeilijk? Niet moeilijk! En je bespaart ook nog eens enorm op je makelaarskosten.

Makelaarskosten

Makelaarskosten, ook wel courtage genoemd, bedragen doorgaans een percentage van de verkoopwaarde van jouw huis. Bij een courtage van bijv. 1,5% ex BTW en een verkoopprijs van €450.000,-, betaal je ruim €8.000,- incl. BTW aan courtage. Dat is veel geld, dus logisch dat je daar op wilt besparen.

De beste prijs voor jouw grootste bezit

Een huis verkopen doe je niet dagelijks. En voor de meeste mensen is hun huis hun grootste bezit. Het is dan verstandig om zorgvuldig met de verkoop van je huis om te gaan. Want er is veel dat je zelf kan, maar er zijn ook zaken waarbij professionele hulp of meer zekerheid nodig is. En uiteindelijk wil je jouw huis verkopen aan de beste bieder, waarbij de afspraken zorgvuldig worden vastgelegd in een koopakte.

Wat kan je zelf het beste?

Het begeleiden van bezichtigingen en het schrijven van de verkooptekst zijn bij uitstek zaken die je prima zelf kan. En heel eerlijk...vaak beter dan veel makelaars. Want jij kent jouw huis en de woonomgeving het beste. Dus jij kan er het meeste over vertellen. En omdat jij zelf ook ooit voor jouw huis ben gevallen, kan jij dat enthousiasme veel beter overbrengen dan wie dan ook.

Wat doet Zelfverkopen.nl voor jou?

Bij Zelfverkopen.nl nemen we de ingewikkelde zaken uit handen. Want hoewel het verkopen van een huis eenvoudig lijkt, heeft het toch best wat voeten in de aarde.

Om te beginnen komen we bij je langs. We meten jouw woning in en een woning fotograaf maakt een fotoreportage voor de advertentie op Funda. We vragen de kadastrale stukken voor je op en adviseren over de vraagprijs en de verkoopstrategie. Na plaatsing op Funda coördineren we de bezichtigingsaanvragen, die je zelf inpland en begeleidt. Zodra er een bod wordt uitgebracht, voeren wij (in continu overleg met jou) de onderhandelingen voor je. Zodra er overeenstemming is, maken we een juridisch sluitende koopakte voor je op.

En met twijfels of vragen kun je altijd bij ons terecht voor advies of ondersteuning.

Wel of geen makelaar?

Je huis verkopen zonder makelaar is mogelijk. Met een beetje google-en en social media komt je een heel eind. De vraag is alleen of je daarmee de beste prijs realiseert. Het enorme aantal woningzoekers op Funda wil je niet missen. En ook het zorgvuldig opstellen van de koopakte bijvoorbeeld, is iets wat je aan een professional wil overlaten.

Het concept van Zelfverkopen.nl is bedacht als tussenoplossing. Doordat je zelf de bezichtigingen begeleidt en de verkooptekst schrijft, bespaar je duizenden euro's op de courtage. Tegelijk wordt jij volledig ondersteund door een NVM makelaar die je met raad en daad bij staat en zorgt dat jouw huis op Funda de aandacht krijgt die het verdiend. Dat geeft zekerheid en samen slepen we de beste prijs uit de verkoop van jouw huis.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw huis? Bereken hieronder jouw besparing en vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan. We helpen je graag verder!

Bereken wat je met
onze hulp kunt besparen

Geschatte woningwaarde

Bereken je besparing

Bij Zelfverkopen.nl betaal je geen courtage achteraf, maar eenmalig een vaste lage prijs van € 1.098,-

Hiervoor ontvang je een zeer uitgebreid pakket aan diensten en een professionele fotoreportage van jouw huis!