Onze dienstverlening is persoonlijk, scherp geprijsd en zeer uitgebreid. Wil jij weten wat wij voor je doen? Lees meer

Online makelaar

Makelaars, tja. Op menig feestje worden er grappen over gemaakt. Zakkenvullers, snelle jongens, snel geld verdienen. Maar hoe zit dat eigenlijk met de online makelaar? Is dat wel betrouwbaar? En is de dienstverlening wel goed?

Hoe het begon

De online makelaar is sinds een jaar of tien in opkomst. Zelfverkopen.nl is gestart in 2010. Ons doel was: een transparante en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening leveren voor een gunstig tarief. En daarmee de beste prijs/kwaliteit leveren in de markt.

En dat doen we nog steeds! In het begin werden we met argusogen bekeken. Vooral binnen de traditionele makelaardij was er veel discussie. Maar nu, bijna tien jaar later, zijn we niet meer weg te denken. Duizenden huizen verder en een bak aan ervaring rijker! Geen vraag te gek, geen situatie te vreemd, geen hulpvraag zonder antwoord.

Wat we doen

Onze dienstverlening is in de loop der jaren verbeterd en uitgebreid. We ontzorgen onze klanten zoveel mogelijk. Zo zorgen we dat ieder huis professioneel wordt gefotografeerd. Wij vragen alle relevante stukken op bij het Kadaster. Zodat jij er geen omkijken naar hebt. We meten jouw woning in volgens de wettelijke norm. We maken de koopakte op. We plaatsen jouw huis op Funda. Je kunt gratis meedoen met de landelijke NVM Open Huizen Dagen. We zijn enorm bedreven in het voeren van de onderhandelingen. We denken mee in de verkoopstrategie. We geven tips over het begeleiden van de bezichtigingen. En nog heel veel meer.

Ons professionele team staat dagelijks voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en om je verder te helpen.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Of over wat we voor jouw huis kunnen betekenen? Bel ons of vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan. We helpen je graag verder!

Bereken wat je met
onze hulp kunt besparen

Geschatte woningwaarde

Bereken je besparing

Bij Zelfverkopen.nl betaal je geen courtage achteraf, maar eenmalig een vaste lage prijs van € 1.098,-

Hiervoor ontvang je een zeer uitgebreid pakket aan diensten en een professionele fotoreportage van jouw huis!