Onze dienstverlening is persoonlijk, scherp geprijsd en zeer uitgebreid. Wil jij weten wat wij voor je doen? Lees meer

Vergelijk internetmakelaars - wat kies je en waar moet je op letten?

In makelaarsland is het zelf verkopen van je huis nog steeds niet heel gangbaar. Maar je huis zelf verkopen wint aan populariteit. En dat is natuurlijk niet voor niets. Want Zelfverkopers besparen niet alleen op hun courtage, maar verkopen hun huis vaak sneller én tegen een betere prijs.

Jij kent jouw huis het beste

Jij kan jouw huis beter verkopen dan wie dan ook. Dat geloven we niet alleen, dat wéten we! Wij hebben de afgelopen jaren duizenden huizen verkocht. En telkens hebben we gezien wat uit het eerder vermelde onderzoek naar voren kwam. Sneller en beter verkocht!

En door onze ervaring weten we ook dat er een aantal zaken van belang zijn om het beste verkoopresultaat voor jouw huis te realiseren. Met die gedachte hebben wij onze dienstverlening vorm gegeven.

Waar moet je op letten wanneer je voor een doe-het-zelf formule kiest?

Publicatie Funda & NVM lidmaatschap

Vrijwel alle kopers zoeken hun nieuwe huis op Funda. Daar moet je als verkoper dus aanwezig zijn. Al onze woningen worden (vanzelfsprekend) uitgebreid op Funda geplaatst. Dus niet met een link of iets dergelijks, maar met een volwaardige advertentie.

Dat kan doordat wij een NVM-kantoor zijn. Naast het goed kunnen plaatsen van woningen op Funda, staat de NVM ook garant voor de kwaliteit van dienstverlening en voor de professionaliteit van makelaars.

Gratis fotoreportage  

Het is een feit dat je meer kijkers krijgt als jouw huis goed in beeld wordt gebracht. Daarom krijgt iedereen bij ons een gratis professionele fotoreportage. Daar hoef je dus niets extra voor te betalen. Wij zorgen ervoor dat jouw huis, mooi en volledig in beeld wordt gebracht. Ongeacht het aantal foto's dat daarvoor nodig is. De foto's worden gemaakt door een professionele woningfotograaf. Ons streven is om jouw huis zo goed en zo snel mogelijk te verkopen. Goede foto's horen daar bij. 

Ondersteuning papierwerk

Veel mensen zien op tegen het juridische geneuzel of vinden het papierwerk met formele documenten spannend. Wij ontzorgen! Wij vragen de Kadastrale aktes voor je op en zorgen er voor dat bij de verkoop alle gemaakte afspraken zorgvuldig worden vastgelegd in een NVM koopakte. We begeleiden en helpen je tijdens het gehele proces. Van begin tot aan de notaris!

Onafhankelijkheid

Sommige makelaars werken samen of zijn in eigendom van een andere partij. Een bank of een hypotheekadviseur. Wij geloven in onafhankelijkheid. We dienen jou niet door jouw gegevens door te geven aan een hypotheekverstrekker, waardoor je daarna bestookt wordt door telefonische verkopers die geld aan je willen verdienen. Ons doel is om jouw huis zo goed mogelijk te verkopen. Want dat is wat je aan ons hebt gevraagd. 

No cure no pay? No way!

Er zijn makelaars die een 'no-cure-no-pay-belofte' doen. Dat lijkt aantrekkelijk, maar pas op. Want no-cure-no-pay is vaak lang niet zo vrijblijvend als het lijkt (voor niets gaat de zon op). Zo kan het zijn dat er toch opstartkosten worden gevraagd. Of dat jouw huis binnen een bepaalde periode verkocht moet zijn. Of men wil zeggenschap over jouw vraagprijs. Immers, een iets hogere vraagprijs brengt het risico met zich mee dat het huis niet (of niet snel genoeg) verkocht wordt. Verdiep je bij een no-cure-no-pay aanbod dus altijd in de kleine lettertjes! Het werkt lang niet altijd in jouw voordeel.

Bij Zelfverkopen.nl doen we nog veel meer!

Want uiteraard meten we jouw woning in, ontvang je een opnamerapport met een vraagprijsadvies, ontvang je een te koop bord, publiceren we jouw huis op social media, adviseren we t.a.v. de verkoopstrategie, staat ons team altijd voor je klaar met welke vraag dan ook, en nog veel meer...

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag dan een informatiegesprek aanGeheel vrijblijvend uiteraard. Jij kan jouw huis beter verkopen dan wie dan ook. En daar helpen we je graag bij!

Bereken wat je met
onze hulp kunt besparen

Geschatte woningwaarde

Bereken je besparing

Bij Zelfverkopen.nl betaal je geen courtage achteraf, maar eenmalig een vaste lage prijs van € 1.098,-

Hiervoor ontvang je een zeer uitgebreid pakket aan diensten en een professionele fotoreportage van jouw huis!