Onze dienstverlening is persoonlijk, scherp geprijsd en zeer uitgebreid. Wil jij weten wat wij voor je doen? Lees meer

Zelf bezichtigingen begeleiden

Met het zelf begeleiden van de bezichtigingen bespaar je niet alleen op de makelaarskosten, het heeft een nog belangrijker voordeel. Want jij kent jouw huis en woonomgeving het beste.

Een huis verkopen brengt keuzes met zich mee. Eén ervan is de keuze voor de makelaar. Kies je voor een traditionele makelaar uit de buurt, of doe je het zelf, via internetmakelaar? Daarmee bespaar je duizenden euro's. Dat komt doordat je een aantal dingen zelf doet. Zoals het begeleiden van de bezichtigingen.

Zelf bezichtigingen begeleiden

Met het zelf begeleiden van de bezichtigingen bespaar je niet alleen op de makelaarskosten, het heeft een nog belangrijker voordeel. Want jij kent jouw huis en woonomgeving het beste. Dus wie kan daar meer over vertellen dan jij?! En daar komt vaak nog een enorme dosis liefde en bevlogenheid bij. En dat slaat over naar de kijkers, wat regelmatig leidt tot prachtige verkoopresultaten. Dat doet geen makelaar jou na!

Moeilijk? Echt niet!

Soms vragen mensen ons: 'is dat niet moeilijk' of 'kan ik het wel', zelf mijn huis verkopen. Onze ervaring is dat iedereen het kan. Want wij regelen de ingewikkelde zaken. De leuke dingen doe je zelf. En ook daar helpen we bij als je dat wilt.

Tips nodig? Wij verzamelden wat handige tips voor je over het zelf begeleiden van bezichtigingen. En mocht je meer willen weten over onze werkwijze. Of over de mogelijkheden voor jouw huis. Vraag dan een informatiegesprek aan. We helpen je graag verder!

Bereken wat je met
onze hulp kunt besparen

Geschatte woningwaarde

Bereken je besparing

Bij Zelfverkopen.nl betaal je geen courtage achteraf, maar eenmalig een vaste lage prijs van € 1.098,-

Hiervoor ontvang je een zeer uitgebreid pakket aan diensten en een professionele fotoreportage van jouw huis!