Onze dienstverlening is persoonlijk, scherp geprijsd en zeer uitgebreid. Wil jij weten wat wij voor je doen? Lees meer

Zelf je huis verkopen? Juist nu! Het woningaanbod was in 20 jaar niet zo laag.

Je gaat je huis verkopen. Maar je twijfelt. Doe ik het zelf? Of ga ik in zee met een makelaar? Een makelaar kost al snel duizenden euro’s. Geld wat je goed kunt gebruiken voor je nieuwe huis. Maar zelf doen? Kan ik dat wel? Wat komt er allemaal bij kijken? En wat als er iets fout gaat? Met Zelfverkopen.nl bespaar je én op je makelaarskosten én je krijgt de ondersteuning die je nodig hebt van een kundige NVM-makelaar!

Een huis verkopen is niet niks. Het gaat om je grootste bezit. Logisch dat je daarom een makelaar in de arm neemt. Iemand die de woningmarkt kent, die je adviseert, die de juridische zaken regelt en die jouw huis op Funda plaatst. 

Jij kent jouw huis beter dan wie dan ook!

Maar er zijn zaken die je prima zelf kan. Bezichtigingen begeleiden bijvoorbeeld. Want wie kan er meer vertellen over jouw huis en de omgeving dan jijzelf?

Je bespaart duizenden euro’s door zelf de bezichtigingen te begeleiden. Serieus geld dat je goed kunt gebruiken voor je nieuwe woning.

 Duizenden euro’s besparen én een hogere verkoopopbrengst

Ruim tien jaar geleden zijn we Zelfverkopen.nl gestart vanuit die overtuiging. Verkopers laten hun huis met meer passie, meer liefde, meer plezier en meer overtuiging zien aan geïnteresseerden dan welke makelaar ook! En daarmee bespaar je niet alleen duizenden euro’s op je makelaarskosten, maar het resulteert ook nog eens in een hogere verkoopopbrengst. Geld dat je goed kunt gebruiken voor je nieuwe woning.

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9,2

Ondersteuning van een vakkundige NVM makelaar

Tegelijk zijn er zaken waarbij begeleiding en ondersteuning nodig is. Want wat is een reële vraagprijs? Wie meet mijn woning in? Welke stukken zijn er nodig? Hoe krijg ik mijn huis op Funda? Hoe maak ik mooie foto’s? Hoe voer ik onderhandelingen? Wie stelt de koopakte op? Wat als ik vragen heb?
 
En dáár zijn wij voor. Voor slechts € 1.098,- nemen wij alle rompslomp uit handen en staan wij volledig voor je klaar. Voor deze zaken, en meer! Zo hebben wij al duizenden klanten vakkundig geholpen om zelf hun huis te verkopen. En dat wordt gewaardeerd met een 9,2 op de Feedback Company.

Woningaanbod op laagste punt in 20 jaar

Zelf je huis verkopen is makkelijker dan ooit! Juist nu. Het woningaanbod was in 20 jaar niet zo laag. Weinig aanbod, veel vraag. Een echte verkopersmarkt dus! En als het ingewikkeld wordt? Dan staan wij voor je klaar.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een informatiegesprek aan. We ondersteunen je graag!

Bereken wat je met
onze hulp kunt besparen

Geschatte woningwaarde

Bereken je besparing

Bij Zelfverkopen.nl betaal je geen courtage achteraf, maar eenmalig een vaste lage prijs van € 1.098,-

Hiervoor ontvang je een zeer uitgebreid pakket aan diensten en een professionele fotoreportage van jouw huis!