Onze dienstverlening is persoonlijk, scherp geprijsd en zeer uitgebreid. Wil jij weten wat wij voor je doen? Lees meer

Zelf mijn huis verkopen

Zelf jouw huis verkopen? Dat kan! Maar een beetje hulp is wel zo fijn. Een huis verkopen is immers niet iets wat je dagelijks doet. Want waar moet je op letten? Hoe krijg je jouw huis op Funda? Waar moet je rekening mee houden bij de onderhandelingen? Wie maakt de koopakte? Zelfverkopen.nl is een NVM makelaarskantoor die je hierbij kan helpen.

Funda

Als particulier is het niet mogelijk om jouw huis zelf op Funda te plaatsen. Alleen NVM kantoren kunnen dat. Alleen om die reden al is het belangrijk om in zee te gaan met een NVM kantoor. Want vrijwel alle woningzoekers zoeken op Funda. Daar níet adverteren met jouw huis is dus zeker een gemiste kans. 

Besparen op de courtage

Het feit dat je voor je Funda-plaatsing met een makelaar in zee moet, betekent niet dat je de hoofdprijs moet betalen. Doordat je bij Zelfverkopen.nl zelf de bezichtigingen begeleidt, bespaar je enorm op de courtage. Wel duizenden euro's.

Maar daarnaast is gebleken dat zelfverkopers hun huis 21 dagen sneller én tegen een 2,7% hogere prijs verkopen!  Dat verbaast ons niets. Zelfverkopers vertellen meer en veel enthousiaster over hun eigen huis en de leefomgeving. De betrokkenheid is zo veel hoger! Dat zie je terug in het verkoopresultaat.

Hoe werkt het?

Zelf jouw huis verkopen is niet moeilijk. Wij helpen je bij alles en je kunt altijd op ons terugvallen. Stap voor stap leiden we je door het proces. Een NVM makelaar meet jouw woning in, een woningfotograaf zorgt voor een mooie fotoreportage voor op Funda, we vragen de Kadastrale stukken voor je op, bespreken de verkoopstrategie, voeren de onderhandelingen (uiteraard in continu overleg met jou), maken de koopakte op en nog heel veel meer. Wij geven advies, maar uiteindelijk ben jij degene die aan het roer staat. Zo gebruik je onze kennis en kunde optimaal om het beste verkoopresultaat voor jou zelf te realiseren.

Meer weten?

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan. Ons professionele team staat graag voor je klaar!

Bereken wat je met
onze hulp kunt besparen

Geschatte woningwaarde

Bereken je besparing

Bij Zelfverkopen.nl betaal je geen courtage achteraf, maar eenmalig een vaste lage prijs van € 1.098,-

Hiervoor ontvang je een zeer uitgebreid pakket aan diensten en een professionele fotoreportage van jouw huis!