Onze dienstverlening is persoonlijk, scherp geprijsd en zeer uitgebreid. Wil jij weten wat wij voor je doen? Lees meer

Zelf verkopen woning

Zelf jouw woning verkopen? Met de juiste hulp kan dat makkelijk. Het concept van Zelfverkopen.nl is niet meer weg te denken in makelaarsland. Wij doen de ingewikkelde zaken, jij begeleidt de bezichtigingen. Moeilijk? Niet moeilijk! En als het dan toch moeilijk wordt, staan wij altijd voor je klaar.

Jouw grootste bezit

Jouw huis is jouw grootste bezit. Logisch dat je daar het beste verkoopresultaat voor wil realiseren. Maar zelf doen lijkt spannend. 

Zelf verkopen met een beetje hulp

Bij Zelfverkopen.nl verdelen we de taken. Jij begeleidt de bezichtigingen en leidt met al jouw kennis en enthousiasme de geinteresseerden rond in jouw huis. Dat kan jij beter dan welke makelaar ook.

Wij nemen de ingewikkelde zaken en de administratieve rompslomp uit handen. Wij zorgen voor professionele foto's, plaatsen jouw huis op Funda, social media, vragen de Kadastrale stukken op,  onderhandelen voor je, maken de koopakte op, we geven advies, we meten jouw woning in, bespreken de verkoopstrategie etc.etc. En nog heel veel meer.

Voor onze professionals is geen vraag te gek. Je kunt altijd bij hen terecht voor advies of ondersteuning. Want zij hebben maar één doel: samen met jou, jouw huis tegen de beste prijs verkopen!

Meer weten over de mogelijkheden voor jou?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw huis? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan! 

Bereken wat je met
onze hulp kunt besparen

Geschatte woningwaarde

Bereken je besparing

Bij Zelfverkopen.nl betaal je geen courtage achteraf, maar eenmalig een vaste lage prijs van € 1.098,-

Hiervoor ontvang je een zeer uitgebreid pakket aan diensten en een professionele fotoreportage van jouw huis!