Onze dienstverlening is persoonlijk, scherp geprijsd en zeer uitgebreid. Wil jij weten wat wij voor je doen? Lees meer

Huis aankopen? Ook daar helpen we je nu bij!

Lukt het maar niet om jouw droomhuis te kopen? Vis je steeds achter het net? Zijn je biedingen steeds te laag? Of ben je juist bang te veel te betalen? Heb je hulp nodig bij de onderhandelingen? Of wil je dat de koopakte door een NVM-makelaar wordt gecontroleerd? Kun je pas verkopen als je en nieuw huis aangekocht hebt? Vanaf nu helpen we je ook bij al deze zaken!

Drie pakketten die je helpen bij de aankoop van jouw droomhuis

Zelfverkopen.nl heeft haar dienstverlening uitgebreid! Speciaal voor mensen die het één en ander zelf willen doen, maar wel behoefte hebben aan meer achtergrondinformatie. Of voor mensen die het fijn vinden als een ervaren NVM-makelaar mee helpt en -denkt. We hebben drie pakketten ontwikkeld die je helpen bij de aankoop van jouw droomhuis. 

Pakket Waarde-analyse 

Het pakket Waarde-analyse is bij uitstek geschikt voor mensen die de aankoop  zelf willen doen, maar op zoek zijn naar gerichte achtergrondinformatie over een woning. Het pakket Waarde-analyse bestaat uit een bundel van vijf inhoudelijke woning- en buurtanalyses. Hiermee krijg je inzicht in de waarde van de aan te kopen woning en kun je zelf een reële inschatting maken voor een eventueel bod.

Pakket Aankoopbegeleiding

Het pakket Aankoopbegeleiding gaat een stapje verder. Naast vijf Waarde-analyses, ontvang je ook begeleiding bij het aankoopproces bij één van de woningen. We overleggen en adviseren over de te volgen strategie en nemen contact op met de verkopende partij. We vragen de relevante stukken van de woning op en controleren die. We doen een kadastraal en juridisch onderzoek en bepalen samen de biedstrategie. We brengen vervolgens een bod uit en voeren de onderhandelingen voor je. En als de aankoop geslaagd is, dan controleren we de koopakte zorgvuldig.

Combinatiepakket Aan- én Verkoop

Geen oude schoenen weggooien voordat je nieuwe hebt! Daarom wil jij jouw huis pas verkopen als je een nieuwe woning hebt gekocht. Met ons Combinatiepakket helpen we je met beide. Nadat we je hebben geholpen met de aankoop van jouw nieuwe huis, zorgen we ervoor dat we jouw huidige woning goed en snel verkopen.

Heb je vragen of wil je meer informatie over één van onze pakketten? Bel ons dan op 088-235 0100, vraag een informatiegesprek aan of kijk op Woning kopen. Wie weet kunnen we jou binnenkort feliciteren met de aankoop van jouw droomhuis!

Deel dit artikel:

Recente artikelen