Onze dienstverlening is persoonlijk, scherp geprijsd en zeer uitgebreid. Wil jij weten wat wij voor je doen? Lees meer

Huis (ver)kopen ten tijde van de corona-crisis

Wij krijgen veel vragen over het (ver)kopen van een huis in deze uitzonderlijke tijd. Dat snappen we heel goed. Onze deuren blijven geopend en wij blijven voor u klaar staan. Hieronder beantwoorden we wat veel gestelde vragen en geven we tips voor koper en verkoper.

Dienstverlening Zelfverkopen.nl

Ook in deze tijd kunt u uw woning gewoon via ons verkopen, een informatiegesprek aanvragen of een bezichtiging aanvragen.

Onze openingstijden blijven gelijk (ma-vrij 9.00 - 17.30 uur). Wel werken we vanuit huis, op gescheiden locaties. We zijn telefonisch bereikbaar en alle mailberichten worden beantwoord.

 

Woning bezichtigen

Bezichtigingsaanvragen worden altijd doorgezet naar de eigenaar van de woning. Deze bepaalt zelf of hij de bezichtiging door laat gaan of niet. Als de woningeigenaar klachten heeft, als hij tot een kwetsbare groep behoord of als hij geen enkel risico wil lopen, dan zal hij bezichtigingen uitstellen tot een later tijdstip. Wij vragen daarvoor begrip.

Tijdens bezichtigingen die wel doorgaan, vragen wij u de voorzorgsmaatregelen te nemen die worden geadviseerd door het RIVM. Hou anderhalve meter afstand, schud geen handen en drink geen koffie. Respecteer eventuele aanvullende voorzorgsmaatregelen van de woningeigenaar.

Laten we in deze tijd rekening met elkaar houden. Samen komen we er zeker uit!

Andere vragen?

Mocht u andere vragen hebben over het (ver)kopen van een huis tijdens de Coronacrisis, neem dan contact met ons op of bezoek onze pagina over Corona. We helpen u graag verder!

Deel dit artikel:

Recente artikelen