Onze dienstverlening is persoonlijk, scherp geprijsd en zeer uitgebreid. Wil jij weten wat wij voor je doen? Lees meer

Je huis extra laten opvallen op funda: zo doe je dat

Hoe meer mensen je huis zien, hoe groter de kans op een goede koper. Je huis op funda zetten is de eerste stap. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw huis extra opvalt in het woningaanbod? Zelfverkopen.nl kan daar verschillende promotiemiddelen voor inzetten.

Dit kun je doen om nog meer aandacht te trekken van zoekers

Wist je dat de manier waarop je huis op funda gepresenteerd wordt invloed heeft op hoeveel mensen jouw woning zien? Hoe vollediger de informatie over je huis is, hoe hoger je huis in de zoekresultatenlijst van een zoeker komt te staan. Ofwel: hoe completer, hoe beter.

Hoe presenteer je je huis op funda?

Funda heeft twee opties om je woning te presenteren: funda Basis en funda Compleet. Een basisplaatsing bevat een omschrijving, foto’s en kenmerken van het huis. Met funda Compleet kan er bijvoorbeeld ook een plattegrond, een video en 360° foto’s worden toegevoegd, om – zoals de naam zegt – een completer beeld te geven.

Met de middelen van een funda Compleet plaatsing krijgen huizenzoekers een beter beeld van jouw huis en komt die automatisch hoger in hun zoekresultatenlijst te staan. Meer zoekers komen dus je huis tegen in hun zoektocht.

Standaard funda Compleet plaatsing bij Zelfverkopen.nl

Bij Zelfverkopen.nl krijgen alle woningen een funda Compleet plaatsing met behulp van plattegronden. Voor alle woningen worden er plattegronden gemaakt en toegevoegd aan de presentatie. Daardoor vallen de woningen die door Zelfverkopen.nl in de verkoop worden gezet altijd meer op.

Als klant van Zelfverkopen.nl kun je je presentatie desgewenst verder aanvullen met 360° foto’s en/of een video.

Zo valt je huis extra op

Behalve funda Compleet kan Zelfverkopen.nl ook verschillende promotiemiddelen inzetten om jouw huis extra in het oog te laten springen op funda. 

Blikvanger: drie foto’s plus tekst

Heeft jouw huis een gigantisch dakterras, zwembad of geweldig uitzicht? Dat wil je natuurlijk laten zien. De zoekresultatenlijst laat echter maar één foto van je huis zien, meestal het vooraanzicht. Met Blikvanger kun je zoekers maar liefst drie foto’s tegelijk laten zien én een wervende tekst toevoegen. Daarin kun je bijvoorbeeld zetten dat je woning op loopafstand van het centrum ligt of om de hoek van een groot park. Met Blikvanger vang je dus letterlijk de blik van zoekers.

Toppositie: buiten je gemeente

Soms weten mensen niet wat ze missen. Wie specifiek zoekt naar huizen in Utrecht ziet bijvoorbeeld niet dat jouw leuke woonboerderij in De Bilt, net daarbuiten, te koop staat. Terwijl die misschien minstens zo interessant is, want: meer meters voor minder geld. Met een Toppositie komt jouw huis als advertentie boven de zoekresultaten te staan van mensen die in Utrecht zoeken. Of een andere stad naar keuze. Je mag namelijk zo vaak wisselen van gemeente als je maar wilt. Zo kun je zelf ontdekken waar jouw huis de meeste aandacht krijgt.

Woning in Beeld: op de funda-homepage

Met Woning in Beeld staat jouw huis een maand lang op de homepage van funda. Zo bereik je een miljoenenpubliek. Dat is handig wanneer je nog niet dé ideale koper hebt gevonden voor jouw huis. Of wanneer je in een bijzonder huis woont waar mensen graag voor verhuizen naar een andere plaats.

Meer weten?

Bekijk alle presentatiemogelijkheden op funda.

Of vraag Zelfverkopen.nl om advies. Bel met 088 235 0100 of vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan.

Deel dit artikel:

Recente artikelen