Onze dienstverlening is persoonlijk, scherp geprijsd en zeer uitgebreid. Wil jij weten wat wij voor je doen? Lees meer

NVM Open Huizen Dag: de perfecte verkoopstart!

Op 1 oktober a.s. is het weer zover: De NVM Open Huizen Dag! Klanten van Zelfverkopen.nl kunnen hier gratis aan deelnemen.

Laagdrempelig en bewezen effectief

Twee keer per jaar organiseert de NVM de NVM Open Huizen Dag. Het doel van deze dag is om op een laagdrempelige manier woningzoekenden vrijblijvend en zonder afspraak woningen te laten bezichtigen. De Open Huizen Dag is sinds jaar en dag bewezen effectief en trekt iedere keer weer meer bezoekers.

 

Gratis deelname

Deelname aan de NVM Open Huizen Dag is voor klanten van Zelfverkopen.nl gratis. Als u aangeeft deel te willen nemen, dan zorgen wij er voor dat uw woning op Funda extra opvalt met het gele Open Huis-label en de Open Huis-banner boven de advertentie.

U kunt uw woning ook extra onder de aandacht brengen met behulp van NVM Open Huizen Dag Promotie Pakket. Dit pakket kunt u bestellen t/m 19 september en bevat een Open Huizen Dag Toppositie en een Open Huizendag Promolabel.

Wilt u uw woning extra aankleden met een raamposter en een vlaggenlijn? Ook dat is bestelbaar op onze site.

 

U kunt zich nog aanmelden

Het kan nog! Als u gratis wilt deelnemen aan de NVM Open Huizen Dag, dan kunt u ons dit laten weten. Wij zorgen dan dat uw deelname zichtbaar is op Funda. Hoe eerder u zich aanmeldt, hoe beter. Want woningzoekenden oriënteren zich ruimschoots van te voren op de woningen die zij willen bezoeken op 1 oktober.

 

Tien Tips

Net als bij iedere andere bezichtiging zijn er altijd tips om alles uit de Open Huizen Dag te halen wat er in zit. Wij hebben er tien voor u!

  1. Zorg voor een opgeruimd en schoon huis. Verwijder zo veel mogelijk persoonlijke accenten.
  2. Creëer een prettige woonsfeer.
  3. Maak het voor deze dag extra gezellig en serveer eventueel iets te eten en/of drinken (taart, koekjes, koffie, thee of iets sterkers).
  4. Zorg voor een verzorgde tuin.
  5. Breng uw kinderen en/of uw huisdieren elders onder.
  6. Laat het bezoek rustig rondkijken. Volg het bezoek op gepaste afstand.
  7. Leid het bezoek met maximaal één persoon rond.
  8. Geef eerlijk antwoord op vragen. Verwijs bij twijfel altijd door naar ons. Wij zijn immers uw makelaar.
  9. U kunt een lijst bijhouden met de contactgegevens van de bezoekers.
  10. Neem een bod voor kennisgeving aan en verwijs altijd door naar ons. Wij zullen in continu overleg met u de onderhandelingen voor u voeren.

 

Ons team staat voor u klaar

Heeft u nog vragen of heeft u hulp nodig? Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u van dienst te zijn.

Wij wensen alle deelnemers aan de Open Huizen Dag heel veel succes en vooral ook plezier!

Deel dit artikel:

Recente artikelen