Onze dienstverlening is persoonlijk, scherp geprijsd en zeer uitgebreid. Wil jij weten wat wij voor je doen? Lees meer

Professionele foto's - gratis in ons pakket!

Voor iedereen die regelmatig op Funda kijkt klinkt dit vast bekend. Je komt een potentieel mooie woning tegen. Je begint met scrollen door de foto’s. Al snel haak je af door de rommelige fotoreeks. Donkere foto’s, onscherpe foto’s en dan ook nog eens al die troep! Al snel klik je de woning weg. Afgeschreven!


Goede foto's - het beste visitekaartje

Zonde! Want als de foto’s goed waren, zou dit wel eens jouw droomhuis kunnen zijn. En als verkoper is dit zeker niet wat je voor ogen hebt. Want jij wil geen enkele koper missen. Kortom, jouw woning verdient de beste foto’s. Want dat is het beste visitekaartje.

Gratis professionele foto's van jouw huis!

In ieder van ons schuilt een fotograaf. Met je smartphone is het uitermate eenvoudig om foto’s te maken. Maar ondanks de kwaliteit van de camera’s in smartphones, is het verschil met foto’s genomen met professionele apparatuur nog altijd groot. En omdat wij de beste presentatie op funda nastreven, krijg je bij ons een professionele fotoreportage van jouw huis. Gratis!

Wat kan jij doen?

De fotograaf zorgt voor de foto: de juiste belichting, het beste beeld, de juiste hoek. Ondanks dat de woning nu nog jouw thuis is, is het voor een potentiele koper mogelijk zíjn thuis. Om die reden is het belangrijk om zoveel mogelijk persoonlijke items op te bergen voordat de fotograaf komt. Denk aan knutsels van de kinderen, fotolijstijes, kleding, shampooflessen in de badkamer etc. Zo is het voor de nieuwe eigenaar makkelijker zichzelf in jouw huis te verplaatsen.

Ruim beter op dan ooit!

De woning hoeft natuurlijk niet helemaal leeg gehaald te worden. Als het maar fris en opgeruimd oogt. ‘Opruimen’ en ‘overbodige spullen’ zijn voor iedereen anders te interpreteren. Wat de één sfeervol vindt, kan de ander als een rommeltje ervaren. Daarnaast kunnen sommige accessoires of items storend zijn op een foto. Onze fotograaf kan je ter plekke advies geven. Kijkend door de lens, ziet de fotograaf precies welk item beter verplaatst of verwijderd kan worden. Hiervoor is altijd ruimte tijdens de sessie.

Geen enkele koper missen

Je kunt maar één keer een eerste indruk maken. Woningzoekenden kijken eerst naar de foto’s van de advertentie en maken op basis daarvan de beslissing of ze de woning willen bezichtigen of niet. Daarom zit een professionele fotoreportage standaard in onze dienstverlening. Zo helpen we je met het beste visitekaartje. Zodat jij geen enkele koper mist!

Deel dit artikel:

Recente artikelen