Onze dienstverlening is persoonlijk, scherp geprijsd en zeer uitgebreid. Wil jij weten wat wij voor je doen? Lees meer

Welkom op onze nieuwe site!

Met trots presenteren we vandaag onze nieuwe website. De derde alweer in ons vijfjarig bestaan! We hebben er lang en hard aan gewerkt. Want naast de site, hebben we ook onze huisstijl en dienstverlening onder de loep genomen.

Blogs en nieuws

Een belangrijke toevoeging aan de website is ons blog. Wekelijks zullen we u informeren over inhoudelijke en handige wetenswaardigheden die betrekking hebben op de woningmarkt. Zo hebben we een expert panel aangesteld die actief de woningmarkt afstruint naar allerhande nuttige informatie. Maar ook onze eigen experts komen aan het woord. Want het spreekt voor zich dat we een een lading aan kennis in huis hebben. En die kennis delen we graag met u.

 

Kwaliteit blijft ons speerpunt

Maar het belangrijkste voor ons, blijft de kwaliteit van onze dienstverlening en hoe ú die ervaart. Een goede dienstverlening tegen de scherpst mogelijke prijs is altijd ons uitgangspunt geweest. Want hoe verleidelijk is het om de laagste courtage te vragen en ondertussen te beknibbelen op advies en klantvriendelijkheid? En zo'n minimaal en schraal pakket aan te bieden, dat het allemaal net níet goed komt. De afgelopen jaren hebben we veel van dit soort aanbieders zien komen en gaan gaan. Ons streven is en zal blijven om u op een professionele en uitstekende wijze te helpen bij de verkoop van uw woning. En dat allemaal tegen een zeer scherp tarief. Want het is onze overtuiging dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn.

 

Een kundig team staat voor u klaar

Ons professionele blog is een voorbeeld van ons kwaliteitsdenken. Maar belangrijker nog zijn onze medewerkers. Zij zijn kundig, vriendelijk en hebben de nodige kennis om u bij te staan. Ze denken met u mee, geven advies en bespreken de verkoopstrategie. En met al uw vragen kunt u bij ze terecht. Altijd. De website is een middel, maar onze mensen bepalen de dienstverlening. Zelfverkopen.nl is in de eerste plaats dan ook een NVM makelaarskantoor met een enthousiast team dat graag voor u klaar staat.

 

U kent uw huis, wij de woningmarkt

Wij willen u met deze site nog beter van dienst zijn. Wij hebben de afgelopen periode goed geluisterd naar de feedback die u ons gaf. En we hopen dat u die zal blijven geven. Zo kunnen we een nog betere partner zijn in de verkoop van uw huis. Want wij kennen de woningmarkt, maar u kent uw huis!

Deel dit artikel:

Recente artikelen